موادلازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
بادمجان 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری 50 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، پودر فلفل قرمز، ادویه خورشت به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر
1- پیاز را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
2- بادمجان ها را بصورت راه راه پوست گرفته و وسط آنها را به صورت عمودی برش دهید ، به طوری که از وسط نصف نشود سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بادمجونها را بچینید، درب ماهیتابه را گذاشته تا بادمجانها هم سرخ و هم پخته شوند .
3- سیرخردشده، ادویه خورشتی و فلفل قرمزرا با پیازداغ تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را بیافزایید و کاملا سرخ کنید ودر آخر رب گوجه فرنگی و نمک را با مواد تفت دهید.
4- جعفری را شسته، خرد و به مایه گوشت بیافزایید.
5- گوجه فرنگی را خرد و کف قابلمه موردنظر بچینید.
6- بادمجان ها را از مایه گوشت پرکرده و روی گوجه فرنگی ها بچینید.
7- چند ورقه گوجه فرنگی روی بادمجانها قرارداده و اجازه دهید 10دقیقه با حرارت متوسط بپزد