بهشتیان

وبلاگ متنوع

۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرز تهیه بادمجان شکم پر


داده شده است . 


موادلازم: 


گوشت چرخ کرده 200 گرم 


بادمجان 4 عدد 


پیاز 1 عدد 


سیر 2 حبه 


جعفری 50 گرم 


گوجه فرنگی 2 عدد 


رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 


نمک، پودر فلفل قرمز، ادویه خورشت به میزان لازم 


طرز تهیه بادمجان شکم پر 


1- پیاز را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید. 


2- بادمجان ها را بصورت راه راه پوست گرفته و وسط آنها را به صورت عمودی برش دهید ، به طوری که از وسط نصف نشود سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بادمجونها را بچینید، درب ماهیتابه را گذاشته تا بادمجانها هم سرخ و هم پخته شوند . 


3- سیرخردشده، ادویه خورشتی و فلفل قرمزرا با پیازداغ تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را بیافزایید و کاملا سرخ کنید ودر آخر رب گوجه فرنگی و نمک را با مواد تفت دهید. 


4- جعفری را شسته، خرد و به مایه گوشت بیافزایید. 


5- گوجه فرنگی را خرد و کف قابلمه موردنظر بچینید. 


6- بادمجان ها را از مایه گوشت پرکرده و روی گوجه فرنگی ها بچینید. 


7- چند ورقه گوجه فرنگی روی بادمجانها قرارداده و اجازه دهید 10دقیقه با حرارت متوسط بپزد
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری 

پیش غذایی خوشمزه 

مواد لازم براى تهیه قارچ سوخاری : 
٣ عدد تخم مرغ زده شده 
یک و ۱/۲ فنجان آرد 
٢ فنجان آرد سوخارى۱/۲ فنجان 
پنیر پارمسان١ قاشق غذاخورى 
جعفرى تازه خرد شده 
۴ عدد قارچ بسیار بزرگ از درازا خرد شده 
٢ حبه سیر رنده شده 
نمک و فلفل 
۱/۲ فنجان ماست روغن زیتون 
١ قاشق غذاخورى آبلیمو 
روغن زیتون اضافى 

طرز تهیه قارچ سوخاری : 
دماى فر را به دماى ٢٠٠ درجه سانتیگراد رسانده، در یک کاسه، تخم مرغ و در کاسه دیگر آرد را میریزیم. در یک کاسه جداگانه، آرد سوخارى، پارمیزان، و جعفرى را مخلوط کرده، قارچها را در آرد انداخته، و سپس آغشته به تخم مرغ و در آخر در مخلوط آرد سوخارى زده. روى سینى فر قارچها را چیده و روى آنها روغن زیتون ریخته و ١۵ تا ٢٠ دقیقه آنها را در فر میپزیم تا طلایى شوند. در این فاصله، نمک و سیر را مخلوط کرده، ماست، روغن زیتون، و آبلیمو را اضافه کرده و هم میزنیم. قارچها را با سس سیر سرو میکنیم.نوش جان و لذت ببرید !خواص مواد غذایی اصلی :مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند . هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود ۳ گرم پروتئین دارد . مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می نماید و …جعفری سرشار از ویتامین های A , C , K می باشد . مصرف روزانه جعفری حدود ۲۰ درصد تیاز یک فرد به مواد غذایی روزانه را تامین می کند . روغن های فرار موجود در جعفری از تشکیل تومورها به ویژه تومور ریه جلوگیری می نماید . ویتامین C موجود در جعفری خاصیت ضد التهابی در بدن دارد و برای بیماریهای از قبیل التهاب مفاصل و استخوانها مفید است
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani

طرز تهیه شکلات انار

درست کردن شکلات انار 

شکلات انار … یه دسر خوشمزه و آسان شکلاتی که پیشنهاد می کنیم هر چه سریع تر دست به کار شوید ! 




مواد لازم برای تهیه شکلات انار : 
یک عدد انار بزرگ 

یک فنجان شکلات تلخ 



طرز تهیه شکلات انار : 
ابتدا شکلات‌های تلخ را روی حرارت ذوب کرده. در ادامه انار را دانه کرده و دانه‌های انار را به شکلات آب شده اضافه می‌کنیم. 

پس از مخلوط کردن در یخچال گذاشته و پس از ۲ تا ۳ ساعت شکلات‌های اناری شما آماده است. نوش جان و لذت ببرید! 

خواص مواد غذایی اصلی : 
تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی اکسیدان دارد. لازم به ذکر است که نقش آنتی اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست. 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani

راز رمز های استفاده از چاقو در آشپزخانه

فوت و فن 
احتمالا در ویدئوهای آشپزی دیده اید که آشپزها با چه مهارتی ازچاقواستفاده نموده و با سرعت بالا به ریز و خرد کردن انواع سبزیجات می پردازند. شاید شما هم دوست داشته باشید که رمز کار آنها و دلیل این همه تسلطشان را یاد بگیرید. به همین منظور، سه روش خرد کردن، رشته ای برش دادن و ریز کردن سبزیجات باچاقو را برایتان آموزش داده ایم تا با چند بار تمرین در انجام آنها خبره شوید. 
برای خرد کردن سبزیجاتی همانند پیازچه یا تره باید با یک دست، دسته چاقو را گرفته و با دست دیگر همه شاخه های سبزی را که منظم و به قد چیده شده اند، نگه دارید. موضوعی که در اینجا اهمیت پیدا می نماید، نحوه قرار دادن هر دو دست روی چاقو و دسته سبزی هاست که مدل های گوناگون برش را ممکن می سازد. 
برای گرفتن چاقو، در هر سه روشی که قرار است آموزش دهیم، باید انگشت شست و اشاره روی تیغه و در محل اتصال آن با دسته جای بگیرند. 
برای خرد کردن، سبزیجات را منظم دسته نموده و انگشتان دست را به سمت داخل و عقب برگردانید، شست در زیر آنها جای بگیرد و تیغه چاقو را در مقابل بندهای انگشت بگذارید. سپس تیغه را بسیار آرام به سمت عقب و جلو حرکت دهید. برای برش دادن سبزی از وزن تیغه چاقو باید استفاد کنید. 
به منظور برش دادن رشته ای سبزیجات که بیشتر مناسب برگ های بزرگ است، باید برگ ها را داخل یکدیگر دسته کرده و سپس آنها را رول نمایید. سپس روش برشی که در بالا توضیح داده ایم را تکرار کنید. 
برای خرد نمودن سبزیجاتی همانند جعفری یا گشنیز، ریز کردن بهترین گزینه است زیرا برگ های آنها اندازه های متفاوتی دارند. برای این منظور، آنها را دسته نموده و به جای فشار دادن تیغه بر رویشان، خیلی آرام چاقو را روی سطح سبزیجات به جلو و عقب حرکت دهید، سپس بدون جابه جا نمودن سبزیجات، در جهت عمود بر برش قبلی، دوباره چاقو را به نرمی روی سبزیجات بکشید تا کاملا ریز و یکدست شوند. 
تمامی موارد یاد شده در بالا را می توانید در ویدئوی زیر تماشا کنید



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani

کیک دارچینی درست کنید

کیک دارچینی فرانسوی … مناسب برای یک عصرانه دورهمی ! 
مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی برای ۲ تا ۴ نفر : 
۸ برش نان تست 

۲ عدد تخم مرغ 

شیر ۲ قاشق غذا خوری 

۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل 

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین 

مواد داخل کیک : 

پنیر خامه ای ۴ اونس 

۱/۴ فنجان عسل 

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین 

برای تزئین : 

شکر پودر شده 

عسل 

طرز تهیه کیک دارچینی فرانسوی : 
ابتدا در ظرفی عسل , پنیر خامه ای و ۱/۴ قاشق دارچین رو هم می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم . در ادامه نان های تست را به کمک یک شیشه تخت کرده و مواد مخلوط را داخل نان تست ریخته و روی آن نان تست دیگری قرار می دهیم و به کمک قالب به صورت دایره ای برش می دهیم 
درادامه به کمک چنگال اطراف نان ها را به شکل صدفی در می آوریم . در ظرفی تخم مرغ , شیر , وانیل و ۱/۴ قاشق دارچین را ریخته و به خوبی هم می زنیم و کیک ها رو داخل مخلوط به خوبی خوابانده . در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم و سپس با شکر و عسل تزئین می کنیم 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani

تخم سوخاری

خوشمزه روزتخم مرغ سوخاری [تماشا کنید] 

این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. برای آشنائی با روش پخت آن در ادامه مطلب با روزیاتو همراه باشید. 
مواد لازم 
۱۲ عدد تخم مرغ آبپز سفت۱ پیمانه آرد۳ عدد تخم مرغ۱ پیمانه آرد سوخاریروغن سرخ کردنی۴ قاشق غذاخوری سس مایونز۲ قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده۲ قاشق چایخوری خردل۱ قاشق چایخوری سس فلفلینمک و فلفل سیاهطرز تهیه 
تخم مرغ های آبپز شده را پوست کنده و کنار بگذارید.درون یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.تخم مرغ ها را از وسط دو نیم کرده، زرده های آنها را جدا نمایید و درون یک کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.در کاسه های جداگانه، آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را بریزید.نیمه های تخم مرغ پخته را به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و سپس پودر سوخاری غلتانده و سپس درون روغن داغ بیندازید. دو تا سه دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.سس مایونز، خیارشور رنده شده، خردل، سس فلفلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.مخلوط به دست آمده را درون قیف های پلاستیکی یکبارمصرف ریخته و یک ماسوره ستاره ای سر آن بگذارید.مخلوط زرده را درون سفیده های سوخاری شده بریزید. روی آنها پودر پاپریکا بپاشید و سرو

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
Mahdi Ghani