داده شده است . 


موادلازم: 


گوشت چرخ کرده 200 گرم 


بادمجان 4 عدد 


پیاز 1 عدد 


سیر 2 حبه 


جعفری 50 گرم 


گوجه فرنگی 2 عدد 


رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 


نمک، پودر فلفل قرمز، ادویه خورشت به میزان لازم 


طرز تهیه بادمجان شکم پر 


1- پیاز را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید. 


2- بادمجان ها را بصورت راه راه پوست گرفته و وسط آنها را به صورت عمودی برش دهید ، به طوری که از وسط نصف نشود سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بادمجونها را بچینید، درب ماهیتابه را گذاشته تا بادمجانها هم سرخ و هم پخته شوند . 


3- سیرخردشده، ادویه خورشتی و فلفل قرمزرا با پیازداغ تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را بیافزایید و کاملا سرخ کنید ودر آخر رب گوجه فرنگی و نمک را با مواد تفت دهید. 


4- جعفری را شسته، خرد و به مایه گوشت بیافزایید. 


5- گوجه فرنگی را خرد و کف قابلمه موردنظر بچینید. 


6- بادمجان ها را از مایه گوشت پرکرده و روی گوجه فرنگی ها بچینید. 


7- چند ورقه گوجه فرنگی روی بادمجانها قرارداده و اجازه دهید 10دقیقه با حرارت متوسط بپزد