قارچ سوخاری 

پیش غذایی خوشمزه 

مواد لازم براى تهیه قارچ سوخاری : 
٣ عدد تخم مرغ زده شده 
یک و ۱/۲ فنجان آرد 
٢ فنجان آرد سوخارى۱/۲ فنجان 
پنیر پارمسان١ قاشق غذاخورى 
جعفرى تازه خرد شده 
۴ عدد قارچ بسیار بزرگ از درازا خرد شده 
٢ حبه سیر رنده شده 
نمک و فلفل 
۱/۲ فنجان ماست روغن زیتون 
١ قاشق غذاخورى آبلیمو 
روغن زیتون اضافى 

طرز تهیه قارچ سوخاری : 
دماى فر را به دماى ٢٠٠ درجه سانتیگراد رسانده، در یک کاسه، تخم مرغ و در کاسه دیگر آرد را میریزیم. در یک کاسه جداگانه، آرد سوخارى، پارمیزان، و جعفرى را مخلوط کرده، قارچها را در آرد انداخته، و سپس آغشته به تخم مرغ و در آخر در مخلوط آرد سوخارى زده. روى سینى فر قارچها را چیده و روى آنها روغن زیتون ریخته و ١۵ تا ٢٠ دقیقه آنها را در فر میپزیم تا طلایى شوند. در این فاصله، نمک و سیر را مخلوط کرده، ماست، روغن زیتون، و آبلیمو را اضافه کرده و هم میزنیم. قارچها را با سس سیر سرو میکنیم.نوش جان و لذت ببرید !خواص مواد غذایی اصلی :مصرف قارچ کمبود ویتامین D در بدن را جبران می کند . هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود ۳ گرم پروتئین دارد . مصرف قارچ از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می نماید و …جعفری سرشار از ویتامین های A , C , K می باشد . مصرف روزانه جعفری حدود ۲۰ درصد تیاز یک فرد به مواد غذایی روزانه را تامین می کند . روغن های فرار موجود در جعفری از تشکیل تومورها به ویژه تومور ریه جلوگیری می نماید . ویتامین C موجود در جعفری خاصیت ضد التهابی در بدن دارد و برای بیماریهای از قبیل التهاب مفاصل و استخوانها مفید است