کیک دارچینی فرانسوی … مناسب برای یک عصرانه دورهمی ! 
مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی برای ۲ تا ۴ نفر : 
۸ برش نان تست 

۲ عدد تخم مرغ 

شیر ۲ قاشق غذا خوری 

۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل 

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین 

مواد داخل کیک : 

پنیر خامه ای ۴ اونس 

۱/۴ فنجان عسل 

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین 

برای تزئین : 

شکر پودر شده 

عسل 

طرز تهیه کیک دارچینی فرانسوی : 
ابتدا در ظرفی عسل , پنیر خامه ای و ۱/۴ قاشق دارچین رو هم می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم . در ادامه نان های تست را به کمک یک شیشه تخت کرده و مواد مخلوط را داخل نان تست ریخته و روی آن نان تست دیگری قرار می دهیم و به کمک قالب به صورت دایره ای برش می دهیم 
درادامه به کمک چنگال اطراف نان ها را به شکل صدفی در می آوریم . در ظرفی تخم مرغ , شیر , وانیل و ۱/۴ قاشق دارچین را ریخته و به خوبی هم می زنیم و کیک ها رو داخل مخلوط به خوبی خوابانده . در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم و سپس با شکر و عسل تزئین می کنیم